Monkwise

columns verhalen fotografie

Even Nigeria Bellen

Geachte MonkWisers m/v en alles daartussen,

Soms krijgt je een invisitatie die je niet kun weerstaan. Je vertrouwen in de mensheid wordt er in een enkele pennesteek mee hersteld. Er zijn dus toch meedemensen die het best met je voor hebben!

Na beraat met de vrouwe die ook uitdrukkelijk wordt angesproken en vergast op cadeaux heb ik besloten in te gaan op zoveel friendelijkheit en mij op hun advies te wapen met tenminste drie hele grote tassen om alles mee te kunnen slepen naar ons hol in de duinen. Als echtpaar heb je daar regt op, zeggen ze zelf en zo heb ik meteen een tweede persoon om te sjouwen, snappie?

Voor de zekerheit zal ik best met Nigeria bellen om meteen alle revelante gegevens door te brieven: Bankpas en toegangskodes voor de eenmaalige afschrijvingsopdragten, BSN en zoverder etcetera. Om te danken voor alles wat zij belangloos hebben gedaan en verricht. Ook heb ik nog een garazierekening liggen wegens auto gevonden op bokken plaats van wielen.

En nu maar duimen dat alles regtkom!

Monk
13 augustus 2017

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.