Monkwise

columns verhalen fotografie

Home

Welkom op deze site!

MonkWise bestaat sinds 2011 en is de opvolger van Goedemorgen!

Opzet bleef door de jaren heen hetzelfde: een zienswijze geven op actuele ontwikkelingen in politiek en samenleving, In eerdere jaren zijn de werkkring en instanties als UWV onderzocht.
De categorie Fotografie is ingericht voor mijn fotografische activiteiten. Deze zijn naar onderwerp onderscheiden. In scheppende zin beschouw ik het schrijven en fotograferen als takken aan dezelfde boom Alleen het proces en het resultaat verschillen.

MonkWise staat voor aansporing aan de lezer om na te denken over wat om ons heen gebeurt, ons drijft en overkomt. De teksten willen signaleren, samenvatten,  analyseren, vragen oproepen, irriteren, uitspreken wat wordt verzwegen of verdraaid. Ik verlang niet naar een applaudisserend publiek. Gelijk hebben is voor mij geen issue. Voor discussie heb ik tijd noch energie. Rechtstreeks reageren op een column of verhaal is om deze reden niet mogelijk.

Wel kunt u mij mailen: dick.muntjewerff@kpnmail.nl

Monk is een pseudoniem, afgeleide van mijn eigenlijke naam en verwijzend naar het vrolijke monnikenbestaan dat het creatieve proces oplevert.

Nieuwe berichten worden in eerste instantie geplaatst in de categorie ACTUEEL.
In een later stadium worden ze overgeheveld naar de betreffende categorieën, die hiermee als bibliotheek en archief  fungeren.

Dick Muntjewerff

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.